دبستان پسرانه فرهنگیان خرامه

دبستان پسرانه فرهنگیان خرامه
 
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان دبستان فرهنگیان شهرستان خرامه و آدرس farhangian93.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





ویژگی زنان

 

زنان و مردان با هم تفاوت های اساسی دارند . این جمله دیگر آنقدر تکراری شده که برای درک آن نیاز به توضیح بیشتری نیست .

زن و مرد از دو جنس مختلف با روحیات متفاوت هستند و برای آن که بتوانید با موجودی که تا این حد با شما متفاوت است زندگی خوبی داشته باشید باید او را بشناسید .

 

این ویژگی های زنانه را بشناسید تا بیشتر پی به خصوصیات زنان ببرید :

 

پیوندجویی

روان‌ شناس‌ ها می‌ گویند اگر فقط یک فرق بین زن‌ها و مردها باشد این است که

 برای زن‌ها ارتباط برقرار کردن با دیگران مهم‌ ترین چیز است و برای مردها استقلال و اقتدار .

اینکه زن‌ها خیلی بیشتر به ارتباط با دیگران اهمیت می‌ دهند ، از همان کودکی شروع می‌ شود . حتماً همه‌ ی شما دیده‌ اید دخترها عروسک را به‌ عنوان اسباب‌ بازی اصلی انتخاب و با آن ارتباط برقرار می‌ کنند . ‌روان‌ شناس‌ ها به این ویژگی زنانه « پیوندجویی » می‌ گویند .

 

پیوند با خانواده‌ی پدری

زن‌ها از مردها پیوندجوتر هستند و برای رابطه با دیگران اهمیت بیشتری از مردان قائل‌ اند .

 یکی از مهم‌ ترین کسانی که زن‌ها برای رابطه با آنها انرژی می‌ گذارند ، خانواده‌ ی پدری‌ شان است .

 از خواهر ، مادر ، برادر و پدر گرفته تا بچه‌ های خواهر‌ و برادرها و دایی و عمو و عمه و خاله همه و همه می‌ توانند در دایره‌ ی دغدغه‌ های یک زن قرار بگیرند و از همه‌ ی آنها خبر بگیرند .

معمولاً مردها این رفتار همسرانشان را در تقابل با قدرت خودشان می‌ دانند و برای همین از زن‌ها می‌ خواهند بین خانواده و شوهرشان به یکی اولویت بدهد .

 معلوم است می‌ خواهند آن یکی هم خودشان باشد .

 در صورتی که رابطه با خانواده‌ ی پدری ، فقط به خاطر ویژگی پیوندجویی خانم‌ هاست . همان ویژگی که آنها را به شوهرانشان هم وصل کرده است !

 

رازداری نکردن

یکی از مسائلی که بین مردها و زن‌ها همیشه اختلاف است مرز بین چیزی است که باید بیرون از خانه گفته شود و چیزهایی که نباید گفته شود .

زن‌ها به خاطر ویژگی پیوندجویی معمولاً هم‌ مرزها را بازتر می‌ گیرند و هم تعداد آدم‌ هایی که می‌ توان چیزهایی را که در ذهن مردها خصوصی است به آنها گفت .

 یک زن ممکن است در اتوبوس بین شهری سر درددل را به یک کنار دستی غریبه باز کند و خصوصی‌ ترین چیزهای زندگی‌ اش را به او بگوید . اتفاقی که در مورد مردان تقریباً غیرممکن است .

 

- عاطفی بودن

زن‌ها عاطفی‌ تر از مردها هستند .

 این یک باور عمومی است که اتفاقاً پایه‌ های علمی هم دارد . البته روان‌ شناس‌ ها کمی جزئی‌ تر در این مورد اظهار نظر می‌ کنند . آنها می‌ گویند مردها می‌ توانند جنبه‌ های عقلانی و احساسی یک ماجرا را از هم جدا کنند ، اما زن‌ها حتی در یک بحث منطقی زود احساساتی می‌ شوند .

 عصب‌ شناس‌ ها می‌ گویند دلیل این قضیه می‌ تواند این باشد که مرکز عاطفه در مرد‌ها فقط در نیمکره‌ ی راست مغز آنهاست در صورتی که مراکز عاطفه در زن‌ها هم در سمت چپ و هم در سمت راست مغز پراکنده است .

 حتماً می‌ دانید سمت چپ مغز مسئول تکلم و تفکر منطقی است .

 برای همین احتمالاً خیلی از مردها تعجب می‌ کنند چرا وقتی یک بحث منطقی را با زنانشان پیش می‌ برند ، آنها ناگهان احساساتی می‌ شوند .

 البته در مقابل خانم‌ها هم از این‌ که مرد‌ها حتی در یک بحث احساسی می‌ توانند خونسردی خودشان را حفظ کنند و با منطق خودشان پیش بروند تعجب می‌ کنند .

اگر بخواهیم کلی‌ تر نگاه کنیم ، مخصوصاً مردهایی که زنان موفقی دارند ، ممکن است به این اشتباه بیفتند که چون همسرشان در جمع آدم‌ هایی است که خیلی خوب از پس خودشان و کارهایشان برمی‌ آیند دیگر نیازی به حمایت عاطفی ندارد . اما روان‌ شناسی زنان دقیقاً بر عکس این را می‌ گوید .

 حتی زنانی که اسطوره‌ ی اعتماد به نفس هستند در مقابل شما دوست دارند زنانه رفتار کنند و از حمایت عاطفی‌ تان برخوردار شوند .

دعوای همیشگی زنان و مردان در به جمله آوردن جمله « دوستت دارم » توسط مردها ریشه در همین تفاوت جنسیتی دارد .

زن‌ها به خاطر عاطفی بودنشان بیشتر از مبالغه در جمله‌ هایشان استفاده می‌ کنند .

 وقتی آنها می‌ گویند هیچ وقت ، همیشه ، بهترین ، بدترین ، همه یا هیچ واقعاً منظورشان دقیقا آن جمله‌ها نیست .

 اما شما به‌عنوان یک مرد احتمالاً منطقی فکر می‌ کنید و می‌ بینید واقعاً آن‌ طور که همسرتان گفته نیست و وارد یک جدل بی‌ حاصل منطقی با او می‌ شوید .

 

 

خوش‌ صحبتی

مردان معمولاً از این شکایت دارند که همسرانشان خیلی حرف می‌ زنند .

 برای همین در مورد زیاد حرف زدن زنان هم تا دلتان بخواهد لطیفه و پیامک درست شده است . روان‌ شناسان هم موافق‌ اند زن‌ها و مردها هم در میزان صحبت کردن و هم در شیوه‌ ی صحبت کردن با هم فرق دارند .

عصب‌ شناس‌ ها می‌ گویند مردان برای حرف زدن فقط از نیمکره‌ ی چپشان استفاده می‌ کنند اما زن‌ها از هر دو نیمکره .

 روان‌ شناسان رشد می‌ گویند تجهیزات سخن گفتن (مثلاً تارهای صوتی) در زن‌ها زودتر از مردان رشد می‌ کند .

روان‌ شناس‌ های تکاملی هم می‌ گویند ، در طول قرن‌ ها مردها یاد گرفته‌ اند ساکت‌ تر باشند و زن‌ها یاد گرفته‌ اند که بیشتر حرف بزنند .

 آنها می‌ گویند هزاران سال پیش زنان به صورت گروهی با زنان دیگر حرکت می‌ کردند و درحالیکه بچه‌ هایشان را در بغل داشتند پا را از محدوده‌ ی غار فراتر نمی‌ گذاشتند . اگر آنها با همدیگر رابطه برقرار می‌ کردند احتمال بقایشان بیشتر بود .

 اما مردها باید خاموش در بالای تپه به انتظار شکار می‌ نشستند . اگر آنها حرف می‌ زدند شکار فرار می‌ کرد و بقایشان به خطر می‌ افتاد .

گذشته از میزان حرف زدن مشکلاتی که تفاوت در ‌نحوه‌ ی حرف زدن خانم‌ ها و آقایان ایجاد می‌ کند خودش را به شکل‌ های متفاوتی در محیط خانواده نشان می‌ دهد که در ادامه‌ ی فصل با ذکر مثال آن‌ها را توضیح می‌ دهیم .

 

گزارش توصیفی خانم‌ ها

روان‌ شناس‌ ها می‌ گویند اگر دو دسته‌ بندی کلی در مورد گزارش روزمره باشد یکی گزارش توصیفی و یکی گزارش علمی است .

 زن‌ها معمولاً از حرف زدنشان گزارش توصیفی و با جزئیات ، اما مردها از گزارش علمی و منطقی استفاده می‌ کنند .

 این تفاوت از همان بچگی هم در مورد دختر‌ها و پسر‌ها وجود دارد .

 حتماً یادتان هست خواهرتان چه‌ طور با آب‌ و تاب در مورد اتفاق‌ های مدرسه برای مادرتان حرف می‌ زد اما شما به عنوان یک پسر حس می‌ کردید اتفاق خاصی در مدرسه نیفتاده است که قابل تعریف کردن باشد .

 در واقع نه گزارش توصیفی زن‌ها نشانه‌ ی پرحرفی آنهاست و نه تیتروار ردیف کردن وقایع روزانه‌ ی مردها ، نشانه‌ ی‌ بی‌ توجهی‌ شان .

 بهترین راهکار برای مردها این است که بگذارند زن‌ ها طبق طبیعتشان رفتار کنند و حرف خودشان را بزنند و آنها گوش بدهند .

همین ! مخصوصاً زن‌ های خانه‌ دار ، که بیشتر تنها هستند ، بیشتر به گوش دادن مردها نیاز دارند .

 گاهی همین گوش ندادن آن‌ قدر برای خانم‌ها مسئله می‌ شود که آنها را به وادی طلاق می‌ کشاند .

ضمن این‌ که زن‌ها حرف می‌ زنند تا صرفاً حرف زده باشند ، مردها همیشه دنبال راه‌ حل می‌ گردند و برای همین حرف زن‌ها را قطع می‌ کنند تا راه حل دهند و مکالمه را تمام کنند و این همیشه زن‌ها را عصبانی می‌ کند .

 

غیر مستقیم حرف‌ زدن خانم‌ ها

سبک بیان زن‌ها و مردها با هم فرق می‌ کند .

مردها حرفشان را شفاف و مستقیم می‌ زنند ، اما زن‌ها غیرمستقیم می‌ خواهند منظورشان را برسانند .

 یونگ ، روان‌ شناس مشهور در یکی از کتاب‌ هایش زن‌ها را به عنکبوت تشبیه می‌ کند . می‌ گوید آنها برای رسیدن به مقصودشان آن‌ قدر نقطه‌ های مختلف را با تارهایشان به هم وصل می‌ کنند که گاهی خودشان در تار خودشان گیر می‌ افتند .

 البته‌ شیوه‌ ی حرف زدن زن‌ها خیلی هوشمندانه است .

 وقتی همسر شما غیرمستقیم حرف بزند ، حتی اگر شما با او مخالفت کنید ، رابطه موقتاً به هم نمی‌خورد . همه‌ ی اینها به همان پیوندجویی و عاطفی بودن زن‌ها مربوط است که در فصل‌ های قبل هم به آنها اشاره شد .

 در واقع مردها نباید فکر کنند که حرف‌ های زن‌ ها کلمه به کلمه همان است که می‌ گویند . آنها باید با توجه به فضای عاطفی و اتفاق‌ های قبلی حرف زن‌ها را رمزگشایی کنند .

 ممکن است معنای حرف همسر شما دقیقاً عکس آن چیزی باشد که می‌ گوید یا می‌ خواهد .

 معمولاً باید پشت حرف‌ های او دنبال « جلب حمایت عاطفی » و « شرح وظایف خودتان به عنوان یک شوهر » باشید !

 

مبالغه‌ ی زنان

زن‌ها به خاطر عاطفی بودنشان بیشتر از مبالغه در جمله‌هایشان استفاده می‌ کنند .

 وقتی آنها می‌ گویند هیچ وقت ، همیشه ، بهترین ، بدترین ، همه یا هیچ واقعاً منظورشان دقیقا آن جمله‌ ها نیست .

 اما شما به‌عنوان یک مرد احتمالاً منطقی فکر می‌ کنید و می‌ بینید واقعاً آن‌ طور که همسرتان گفته نیست و وارد یک جدل بی‌ حاصل منطقی با او می‌ شوید .

 این جدل به جای این‌ که چیزی را حل کند زن‌ها را غمگین‌ تر یا عصبانی‌ تر می‌ کند .

 بهتر است به حرفش گوش دهید و بگذارید حرفش را بزند تا آرام شود .

 

- شم زنانه

زن‌ها و مردها زبان بدن متفاوتی دارند .

 زن‌ها لبخند بیشتری می‌ زنند .

 فضای شخصی کمتری لازم دارند و معمولاً نزدیک‌ تر به هم می‌ایستند .

 زن‌ها حالت بدنی متفاوتی می‌ گیرند و معمولاً دست‌ هایشان را به حالت مودبی به هم قفل می‌ کنند یا حالت دست به سینه می‌ گیرند و پاهایشان را هم به هم نزدیک‌ تر می‌ کنند و موقع نشستن آنها را به یک طرف می‌ گیرند .

اما از همه‌ ی اینها مهم‌ تر این است که زن‌ها توانایی کشف نشانه‌ های زبان بدن دیگران را دارند . چیزی که روان‌ شناس‌ ها به آن می‌ گویند « رمزگشایی » .

 زن‌ها بیشتر از شما می‌ توانند از حالت صورت و بدنتان بفهمند چه منظور یا احساسی دارید .

 بنابراین سعی نکنید به آنها دروغ بگویید ! ضمن اینکه چون توانایی شما در این مورد کمتر است سعی کنید ذره ذره زبان بدن همسرتان را یاد بگیرید تا بتوانید ذهن او را بخوانید . حالا که توانایی طبیعی‌ تان در این مورد کمتر است ، لااقل خودتان ، خودتان را تربیت کنید !

 

حسادت زنانه

زنان دوست دارند آخرین کسی باشند که به قلب شوهرشان وارد می‌ شوند .

بعد از آن هم به وسیله‌ های مختلفی می‌ خواهند در را پشت سرشان ببندند و نگذارند کسی وارد شود .

 برای زن‌ ها حتی از اولین لحظه‌ ی آشنایی مهم این است آیا این مرد تا آخر عمر به من وفادار خواهد ماند یا نه .

عصب‌ شناس‌ ها می‌ گویند « احساس خاص بودن » و اینکه « من تنها زنی هستم که در زندگی شوهرم وجود دارم » تأثیر فوق‌‌العاده‌ ای روی شیمی و مغز زنان می‌ گذارد .

روان‌‌ شناس‌ های تکاملی می‌ گویند نیاز به تعهد مردها در طول سالیان دراز ایجاد شده است . زن‌ها برای منتقل‌ کردن ژن‌ ها به بچه‌ هایشان باید مردی را انتخاب می‌ کردند که در دوره‌ ی بارداری و شیر دادن به بچه از او مراقبت کند .

 مردان متعهد با احتمال بیشتری این کار را انجام می‌ دهند .

انحصارطلبی زن‌ها آن‌ قدر قوی است که حتی می‌ تواند باعث یک اضطراب دائمی و ترس از خیانت شوهرشان شود .

 زن‌ها از ابزارهای زیادی برای بسته ماندن در پشت سرشان استفاده می‌ کنند .

 بعضی از آنها شوهرشان را امتحان می‌ کنند ،

 بعضی از آنها مرتب در مورد زن‌ های دیگر از شوهرشان می‌ پرسند ،

 بعضی از آن‌ ها شوهرشان را بازخواست می‌ کنند ،

 بعضی مرتب وسایل شخصی مثل موبایل همسرشان را چک می‌ کنند ،

بعضی از آنها محدودش می‌ کنند و بعضی حتی شوهرشان را مجبور می‌ کنند محیطی را که « شهری است پر کرشمه و خوبان ز شش جهت » را عوض کنند .

اگر خیانت جنسی زن برای مردان یک فاجعه باشد ، خیانت عاطفی مردها برای زن‌ها فاجعه است ، بنابراین حسادت زن‌ها هم بیشتر از نوع عاطفی است تا جنسی .

 بهترین راه برای شما به عنوان یک مرد یک جمله است : « همسرتان را حساس نکنید . »

تنوع سلول‌ های مخروطی در چشم زن‌ها باعث می‌ شود آنها رنگ‌ های بیشتر و دقیق‌ تری را درک کنند .

یک زن بیشتر احتمال دارد رنگ فیروزه‌ای و لاجوردی را از هم تشخیص دهد ، مردها به هر دو می‌ گویند آبی

 

تنوع‌ طلبی زنانه

زن‌ها در بسیاری از موارد از مردها تنوع‌ طلب‌ ترند .

 از مبلمان منزل گرفته تا لباس و آرایش .

 عصب‌ شناس‌ ها می‌ گویند این به جنسیت آنها برمی‌ گردد .

در مغز مردها برای هر چیزی تقریباً یک مرکز در یک نیمکره وجود دارد ، اما مغز زن‌ها حالت عمومی‌ تری دارد و برای هر کار چندین مرکز پراکنده در دو نیمکره وجود دارد .

 غیر از این جسم پینه‌ ای که دو نیمکره را به‌ هم متصل می‌ کند در زن‌ ها ضخیم‌ تر‌ است . همین می‌ تواند باعث تنوع‌ طلبی آنها شود .

روان‌ شناسان می‌ گویند احساسات گسترده‌ ی زنان و تفاوت‌ های مغزی شان باعث می‌ شود حسابی تنوع‌ طلب باشند .

 تنوع‌ طلبی خانم‌ها معمولاً خودش را در پوشش ، آرایش ، گرایش به مد ، پاساژگردی و تغییر مبلمان نشان می‌ دهد .

 چیزی که شما به‌ عنوان یک مرد ممکن است حوصله‌ اش را نداشته باشید . ممکن است شما این رفتارها را پای ولخرجی ، بی‌ ملاحظگی یا بیکاری همسرتان بگذارید اما در واقع آنها دارند طبق طبیعت تنوع‌ طلب خودشان رفتار می‌ کنند . اگر می‌ خواهید آنها را درک کنید به عشق ماشین‌ های همجنس خودتان نگاه کنید که دلشان می‌ خواهد هر ماه ماشین یا وسایلش را عوض کنند .

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: آموزش خانواده، ،
برچسب‌ها:
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

سلام حسین زارع معاون پرورشی و مدرس آموزش خانواده هستم در این وبلاگ شما را با رو یدادهای دبستان فرهنگیان شهرستان خرامه آشنا میکنیم و با درج مسائل مشاوره و روانشناسی قصد خدمت به دانش آموزان و اولیاء محترم داریم
هفته چهارم دی 1395 هفته سوم بهمن 1395 هفته چهارم دی 1395 هفته سوم دی 1395 هفته دوم دی 1395 هفته چهارم بهمن 1395 هفته سوم بهمن 1395 هفته چهارم دی 1395 هفته دوم دی 1395 هفته دوم دی 1395 هفته چهارم بهمن 1394 هفته سوم بهمن 1394 هفته اول بهمن 1394 هفته چهارم دی 1394 هفته دوم دی 1394 هفته چهارم بهمن 1394 هفته سوم بهمن 1394 هفته چهارم دی 1394 هفته سوم دی 1394 هفته دوم دی 1394 هفته چهارم بهمن 1394 هفته سوم بهمن 1394 هفته سوم دی 1394 هفته دوم دی 1394 هفته سوم بهمن 1394 هفته سوم دی 1394 هفته چهارم بهمن 1394 هفته چهارم دی 1394 هفته دوم دی 1394 هفته چهارم بهمن 1394 هفته سوم بهمن 1394 هفته چهارم دی 1394 هفته دوم دی 1394 هفته چهارم بهمن 1394 هفته چهارم بهمن 1394 هفته چهارم دی 1394 هفته دوم دی 1394 هفته سوم دی 1394 هفته چهارم دی 1393 هفته دوم دی 1393 هفته چهارم بهمن 1393 هفته سوم بهمن 1393 هفته دوم بهمن 1393 هفته اول بهمن 1393 هفته چهارم دی 1393 هفته سوم دی 1393 هفته دوم دی 1393 هفته چهارم بهمن 1393 هفته سوم بهمن 1393 هفته دوم بهمن 1393 هفته اول بهمن 1393 هفته چهارم دی 1393 هفته سوم دی 1393 هفته دوم دی 1393 هفته چهارم بهمن 1393 هفته سوم بهمن 1393 هفته دوم بهمن 1393 هفته اول بهمن 1393 هفته چهارم دی 1393 هفته سوم دی 1393 هفته دوم بهمن 1393 هفته دوم بهمن 1393
امکانات وب

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 319
بازدید دیروز : 100
بازدید هفته : 851
بازدید ماه : 851
بازدید کل : 277116
تعداد مطالب : 150
تعداد نظرات : 35
تعداد آنلاین : 1